Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba farı yakmak

Rüyada araba farı yakmak

Rüyada araba farı yakmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada araba farı yakmak gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada araba farı yakmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba far görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada araba farı görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze yeşil far sürmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz göz farı görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, bilincin artacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı far sürmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada göze far sürmek büyüleyeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına işarettir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments