Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba far görmek

Rüyada araba far görmek

Rüyada araba far görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada araba far gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Rüyada araba farı görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, onların yaralarına merhem olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada araba far görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, güzel günlerin yaşanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba farı yakmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada göze far sürmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlere far sürmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze pembe far sürmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, Allah’a dua edeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz göz farı görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzaktan haberler işiteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments