Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba farı görmek

Rüyada araba farı görmek

Rüyada araba farı görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada araba farı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada araba farı yakmak daha rahat bir hayatı olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada araba far görmek karasızlık yaşayacağına, hayallerinin gerçek olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada araba farı görmek yani babasına benzeyeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Rüyada göze beyaz far sürmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Rüyada mavi far görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada mor far sürmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada gözüne far sürmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine inanılır.

Rüyada faruk görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments