Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firavunun cesedini görmek

Rüyada firavunun cesedini görmek

Rüyada firavunun cesedini görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada firavunun cesedini gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Rüyada firavunun cesedini görmek verilen emeklerin heba olacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, iyiliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mısır firavunu görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işarettir.

Rüyada firavun mezarı görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunlarının da son bulacağına inanılır.

Rüyada firavun resmi görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalettir.

Rüyada firavun faresi görmek tekin olmayan işlere girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Rüyada firavun öldürmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır firavunları görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına inanılır.

Rüyada firavunla savaşmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments