Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır firavunları görmek

Rüyada mısır firavunları görmek

Rüyada mısır firavunları görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, şansının kötüye gideceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada mısır firavunları gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Rüyada mısır firavunları görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, muradın gerçekleşeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada mısır firavunu görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, stresinin çoğalacağına, rakiplerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada firavun resmi görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada firavun öldürmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine alamet eder.

Rüyada firavunun cesedini görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada firavunla savaşmak hayırlı bir evlilik yapılacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada firavun mezarı görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada firavun faresi görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments