Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firavunla savaşmak

Rüyada firavunla savaşmak

Rüyada firavunla savaşmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada firavunla savaşmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada firavunla savaşmak rahmete vesile olacak gelişmelere, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır firavunları görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Rüyada firavun faresi görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yıpranacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada firavunun cesedini görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada firavun mezarı görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır firavunu görmek toplum için faydalı işler yapacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada firavun öldürmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet eder.

Rüyada firavun resmi görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments