Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır firavunu görmek

Rüyada mısır firavunu görmek

Rüyada mısır firavunu görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, dertlerden kurtulmaya, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır firavunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mısır firavunları görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır firavunu görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, maddi imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada firavun mezarı görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yapılan işte ustalaşılacağına inanılır.

Rüyada firavun faresi görmek rahat bir hayata sahip olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada firavun resmi görmek sorunların tek kalemde silineceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret eder.

Rüyada firavunla savaşmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada firavunun cesedini görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, insanların takdirini kazanacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada firavun öldürmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments