Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firavun faresi görmek

Rüyada firavun faresi görmek

Rüyada firavun faresi görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada firavun faresi gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada firavun faresi görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada firavunun cesedini görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır firavunları görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına inanılır.

Rüyada firavun resmi görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Rüyada firavun öldürmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada firavunla savaşmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret eder.

Rüyada firavun mezarı görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Rüyada mısır firavunu görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kazanç elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments