Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firavun öldürmek

Rüyada firavun öldürmek

Rüyada firavun öldürmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayattan yana keyif bulacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, takdir toplayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada firavun öldürmek gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada firavun öldürmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada firavun faresi görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada firavun resmi görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada firavun mezarı görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalettir.

Rüyada firavunla savaşmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır firavunları görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır firavunu görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada firavunun cesedini görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments