Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firavun resmi görmek

Rüyada firavun resmi görmek

Rüyada firavun resmi görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulur.

Rüyada firavun resmi gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada firavun resmi görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulur.

Rüyada firavun mezarı görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada firavunla savaşmak bol bol moral depolanacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada firavunun cesedini görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır firavunları görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada mısır firavunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalet eder.

Rüyada firavun faresi görmek işlerine dört elle sarılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada firavun öldürmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments