Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firavun mezarı görmek

Rüyada firavun mezarı görmek

Rüyada firavun mezarı görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, bereketinin artacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya yorulur.

Rüyada firavun mezarı gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Rüyada firavun mezarı görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mısır firavunu görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada firavunla savaşmak mal ve varlık sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada firavun faresi görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada firavun resmi görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada firavunun cesedini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada firavun öldürmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada mısır firavunları görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments