Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık seçmek

Rüyada fındık seçmek

Rüyada fındık seçmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, daha fazla para kazanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yanlış işlere girileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada fındık seçmek gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Rüyada fındık seçmek sırtındaki yükten kurtulacağına, isabetli kararlar alacağına, muradınıza ereceğinize inanılır.

Rüyada biber seçmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolye seçmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına alamet eder.

Rüyada kalem seçmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada toka seçmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Rüyada zeytin seçmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada pantolon seçmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat seçmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments