Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem seçmek

Rüyada kalem seçmek

Rüyada kalem seçmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalem seçmek gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Rüyada kalem seçmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada armut seçmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada ceviz seçmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sorunların tarihe karışacağına rivayet eder.

Rüyada patates seçmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan seçmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boya seçmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm seçmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, çok zor duruma düşüleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi seçmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments