Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biber seçmek

Rüyada biber seçmek

Rüyada biber seçmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada biber seçmek gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Rüyada biber seçmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Rüyada dondurma seçmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Rüyada elma seçmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada taş seçmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada pantolon seçmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada boya seçmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına tabir olunur.

Rüyada çanta seçmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işarettir.

Rüyada gözlük seçmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments