Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka seçmek

Rüyada toka seçmek

Rüyada toka seçmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada toka seçmek gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Rüyada toka seçmek eşinden yana huzurlu olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına inanılır.

Rüyada mercimek seçmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Rüyada fındık seçmek ana baba duası alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada gözlük seçmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk seçmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, varolan borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada meyve seçmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Rüyada kapı seçmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hastalığının düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments