Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin seçmek

Rüyada zeytin seçmek

Rüyada zeytin seçmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yakında hedefine ulaşacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin seçmek gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Rüyada zeytin seçmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulur.

Rüyada yol seçmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada elma seçmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada mercimek seçmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada dondurma seçmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan elbisesi seçmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada salatalık seçmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kendine mezar seçmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments