Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat seçmek

Rüyada saat seçmek

Rüyada saat seçmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada saat seçmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada saat seçmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayatın pahalılaşmasına işaret etmektedir.

Rüyada erik seçmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada gözlük seçmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet eder.

Rüyada pantolon seçmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalettir.

Rüyada oda seçmek büyük başarılar elde edeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur seçmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fıstık seçmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments