Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon seçmek

Rüyada pantolon seçmek

Rüyada pantolon seçmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, hem işinde başarılı olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hırsızlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada pantolon seçmek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada pantolon seçmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada mercimek seçmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kitap seçmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı seçmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada patates seçmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine inanılır.

Rüyada gözlük seçmek kazancını arttıracağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, hatalarından erken döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye seçmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık seçmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments