Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin istediğini görmek

Rüyada filin istediğini görmek

Rüyada filin istediğini görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada filin istediğini gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Rüyada filin istediğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada fille kavga etmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada fil başı görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, çok iyi giden işlerin duracağına işaret eder.

Rüyada fillerden kaçmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük fil görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada fil ayağı görmek işte başarılı adımlar atılacağına, çevre değiştireceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada yeşil fil görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil avlamak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kimse ile tartışmayacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments