Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fille kavga etmek

Rüyada fille kavga etmek

Rüyada fille kavga etmek yenileneceğine ve can bulacağına, bir ortaklık kurulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada fille kavga etmek gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada fille kavga etmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada filin kovaladığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, çaresizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen fil görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada fil kurtarmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, amaçlarına ulaşacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada filin evi yıktığını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada fil dövmesi görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filin yüzdüğünü görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta fil görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, dinde bilginleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments