Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fillerden kaçmak

Rüyada fillerden kaçmak

Rüyada fillerden kaçmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fillerden kaçmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık ortamlarda bulunabilir, güzel saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada fillerden kaçmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bereketli işler yapılacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada oyuncak fil hediye almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, maneviyatının çökeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada fil kolyesi görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çok sevineceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil üstünde görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fil görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada süs eşyası fil görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil eti yediğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada ölü fil yavrusu görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments