Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fil görmek

Rüyada yeşil fil görmek

Rüyada yeşil fil görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, haksızlık yapmayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çevrenizden takdir görmeye, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada yeşil fil gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Rüyada yeşil fil görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada fil doğurtmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada denizden fil çıktığını görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada fil kestiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta fil görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, makbul olan mallar edineceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine tabir olunur.

Rüyada mor fil görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir fil görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil kervanı görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments