Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil avlamak

Rüyada fil avlamak

Rüyada fil avlamak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, borçların sonlandırılacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sevinç ve mutluluğa, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, daha çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil avlamak gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Rüyada fil avlamak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işarettir.

Rüyada ayı avlamak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada fare avlamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada denizde ördek avlamak kurulu düzenin bozulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalettir.

Rüyada timsah avlamak çok büyük adımlar atacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabani ördek avlamak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına inanılır.

Rüyada geyik avladığını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü balık avlamak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments