Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil başı görmek

Rüyada fil başı görmek

Rüyada fil başı görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil başı gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Rüyada fil başı görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, gelirinin eksileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada uçan fil görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada falda fil görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada fil resmi görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada filin konuştuğunu görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek fil görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yürüyen fil görmek keyifli hale geleceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada porselen fil görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments