Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük fil görmek

Rüyada çok büyük fil görmek

Rüyada çok büyük fil görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, lüks, konfor içinde olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, başına uğursuzluklar geleceğine işarettir.

Rüyada çok büyük fil gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Rüyada büyük bir fil görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük fil görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük fil görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil objesi görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil bebek görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz fil görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil avlamak çok ünlü bir kişi olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah fil görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments