Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil ayağı görmek

Rüyada fil ayağı görmek

Rüyada fil ayağı görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, borçlarının biteceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada fil ayağı gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Rüyada fil ayağı görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalettir.

Rüyada doğuran fil görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işarettir.

Rüyada filin üstüne binmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada iki fil görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde fil görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işarettir.

Rüyada ormanda fil görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ağır günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada fil eti görmek güzel işlere imza atacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş fil görmek dayanışma içinde kalacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments