Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidana su dökmek

Rüyada fidana su dökmek

Rüyada fidana su dökmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına işaret eder.

Rüyada fidana su dökmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi her alanda doğru yönlendirecek.

Rüyada fidana su dökmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, bol bol moral depolanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve su dökmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada baştan aşağı su dökmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulur.

Rüyada başkasına su dökmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kafasına su dökmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğenle su dökmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına işarettir.

Rüyada temiz su dökmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments