Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su dökmek

Rüyada temiz su dökmek

Rüyada temiz su dökmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su dökmek gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Rüyada yere temiz su dökmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su dökmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulur.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına su dökmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yakın akrabadan gelecek habere, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etrafa su dökmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hamamda su dökmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bulaşık suyu dökmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, istediği makama geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada vişne suyu dökmek yeni bir ilişkiye başlamaya, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments