Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete temiz su dökmek

Rüyada tuvalete temiz su dökmek

Rüyada tuvalete temiz su dökmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, mal sahibi olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yere temiz su dökmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet eder.

Rüyada temiz su dökmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete su dökmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada tuvalete sıcak su dökmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, toplumda yükseleceğine, sıkıntı yükleneceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada tuvalete çamaşır suyu dökmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette temiz su görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, şansın önünün kesileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments