Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su dökmek

Rüyada eve su dökmek

Rüyada eve su dökmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve su dökmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Rüyada eve su dökmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, uzun bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine meyve suyu dökmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına su dökmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada merdivene su dökmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin kafasına su dökmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına inanılır.

Rüyada buğdayı suya dökmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerinin tutacağına yorulur.

Rüyada başkasının eline su dökmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, başarıya giden yolların açılacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya su dökmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments