Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına su dökmek

Rüyada başkasına su dökmek

Rüyada başkasına su dökmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına su dökmek gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Rüyada kor ateşe su dökmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kovayla su dökmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek kısmetin kapanacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş su dökmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada abdest alana su dökmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak su dökmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline su dökmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada ayağına su dökmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments