Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğenle su dökmek

Rüyada leğenle su dökmek

Rüyada leğenle su dökmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, sevdiğine kavuşacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet eder.

Rüyada leğenle su dökmek gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Rüyada leğenle su dökmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada leğendeki suyu dökmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada su dolu leğen görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada leğenin içinde su görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada leğen dolusu su görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada leğende su görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret eder.

Rüyada leğen içinde su görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, imkânlarının azalacağına işaret eder.

Rüyada içi su dolu leğen görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments