Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasına su dökmek

Rüyada birinin kafasına su dökmek

Rüyada birinin kafasına su dökmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına su dökmek gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Rüyada kafaya su dökmek kısmetlerin artacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasına su dökmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, ne yapacağını şaşıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasına su dökmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başa su dökmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç su dökmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, donanımlı kılacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin başına su dökmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayırlı bir evlat olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarına su dökmek insanların birbirine kenetleneceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments