Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan aşağı su dökmek

Rüyada baştan aşağı su dökmek

Rüyada baştan aşağı su dökmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, düşmanlarının güçleneceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalettir.

Rüyada baştan aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Rüyada baştan aşağı su dökmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada baştan öpmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Rüyada baştan çıkarmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine yorulur.

Rüyada baştan ameliyat olmak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada baştan vurulmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini baştan çıkarmak işlerinin düzeleceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baştan silahla vurulmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments