Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fenerbahçe forması görmek

Rüyada fenerbahçe forması görmek

Rüyada fenerbahçe forması görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, büyük problemler yaşanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada fenerbahçe forması gördüyseniz:

  • Maddi başlıkları ikili ilişkilere karıştırmamakta fayda var.

Rüyada fenerbahçe forması giymek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, belalı insanlara denk geleceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fenerbahçe forması görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, karamsar olacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta fener yakmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada fener almak kazancında da artış meydana geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet eder.

Rüyada fener yakmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada fenerbahçeyi görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fener balığı görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde fener görmek herkesi doğru yola çağıracağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments