Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fener almak

Rüyada fener almak

Rüyada fener almak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kazancın artacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, geniş rızık elde edeceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Rüyada fener almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan fırsatları fark etmeniz gerekiyor.

Rüyada fener ışığı görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada fener görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalet eder.

Rüyada fener satın almak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, arif kimselerden sayılacağına delalettir.

Rüyada fener yakmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına tabir olunur.

Rüyada fener alayı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada elinde fener görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada deniz feneri görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan fener görmek yaşam refahının düşeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments