Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fener yakmak

Rüyada fener yakmak

Rüyada fener yakmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fener yakmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşabilir, planlarınızı uygulamanızı kolaylaştıracak keyifli aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta fener yakmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada el feneri yakmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada fener yakmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulur.

Rüyada fenerbahçe bayrağı görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada fenerbahçe forması görmek işlerinin istediği gibi olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada el feneri görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada elinde fener görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalet eder.

Rüyada fenerbahçe görmek anne babanın üzüntü duyacağına, geri plana düşeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments