Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fenerbahçe forması giymek

Rüyada fenerbahçe forması giymek

Rüyada fenerbahçe forması giymek kısmetin kapanacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fenerbahçe forması giymek gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada fenerbahçe forması giymek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, aile içinde de bereketin artacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fenerbahçe forması görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fenerbahçe bayrağı görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kariyer sahibi olacağına delalettir.

Rüyada fener almak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada fener satın almak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, zenginlik kazanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada deniz feneri görmek sürekli ağlamaklı olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada uçan fener görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada fener ışığı görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments