Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta fener yakmak

Rüyada karanlıkta fener yakmak

Rüyada karanlıkta fener yakmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, konforunun yerinde olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Rüyada el feneri yakmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fener yakmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan fener görmek her gün daha fazla dolacağına, elde edilecek menfaatlere, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada uçan fener görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eline haram para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde fener görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada fener satın almak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada fener görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments