Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde fener görmek

Rüyada elinde fener görmek

Rüyada elinde fener görmek kazançlı çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sorunların tarihe karışacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada elinde fener gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Rüyada el feneri almak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada el feneri görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalettir.

Rüyada el feneri yakmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada elinde fener görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fener ışığı görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fenerbahçe forması giymek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan fener görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fener görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ileride çok zengin biri olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments