Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fenerbahçeyi görmek

Rüyada fenerbahçeyi görmek

Rüyada fenerbahçeyi görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada fenerbahçeyi gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Rüyada fenerbahçe bayrağı görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada fenerbahçe forması görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fener satın almak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hile ile mal elde edeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada el feneri almak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada uçan fener görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fener ışığı görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Rüyada el feneri yakmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fener balığı görmek işlerinin çok iyi gideceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments