Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fener balığı görmek

Rüyada fener balığı görmek

Rüyada fener balığı görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kendi işinin sahibi olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fener balığı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, çocuklarınız veya partnerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ilham veren aktivitelere katılarak yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada fener balığı görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada fener almak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına alamet eder.

Rüyada el feneri yakmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada deniz feneri görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan fener görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Rüyada elinde fener görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada el feneri almak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilek feneri görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments