Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fener satın almak

Rüyada fener satın almak

Rüyada fener satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına yorulur.

Rüyada fener satın almak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada fener satın almak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fener yakmak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada fener alayı görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalettir.

Rüyada dilek feneri görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada fenerbahçe forması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Rüyada fener balığı görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada fener almak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fenerbahçe forması giymek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments