Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek feneri görmek

Rüyada dilek feneri görmek

Rüyada dilek feneri görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kafasını toparlayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dilek feneri gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada dilek feneri görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada fener satın almak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada fenerbahçe forması görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hem dua alacağına işarettir.

Rüyada fener balığı görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Rüyada fener ışığı görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, huzurunun artacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına alamet eder.

Rüyada uçan fener görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada fenerbahçe forması giymek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada fener alayı görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments