Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fener alayı görmek

Rüyada fener alayı görmek

Rüyada fener alayı görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, nefsine yenileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada fener alayı gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada fener alayı görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tören alayı görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sorunlarının da son bulacağına işaret eder.

Rüyada düşmanla alay etmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada arşı alayı görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alay etmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine inanılır.

Rüyada asker alayı görmek ihanet göreceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada alay komutanı görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işaret eder.

Rüyada alay edilmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments