Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan fener görmek

Rüyada uçan fener görmek

Rüyada uçan fener görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada uçan fener gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamanın yeni yollarını bularak veya yaklaşımınızı değiştirerek alışılmışın dışında şeyler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada uçan fener görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el feneri görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada fener görmek eğer işsizse iş bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fener ışığı görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada deniz feneri görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fener yakmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Rüyada fener satın almak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, dolayısıyla geleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments