Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fener görmek

Rüyada fener görmek

Rüyada fener görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sorunların günden güne artacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet eder.

Rüyada fener gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Rüyada fenerbahçe forması giymek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada el feneri görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta fener yakmak yeni işlere gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada fener almak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işaret eder.

Rüyada yanan fener görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Rüyada fener yakmak hatalı yollara gireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fenerbahçe bayrağı görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına inanılır.

Rüyada fener satın almak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, elinin sıkışacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments