Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fener ışığı görmek

Rüyada fener ışığı görmek

Rüyada fener ışığı görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, engel teşkil edeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, işveren koltuğunda oturacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada fener ışığı gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada fener ışığı görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, umutlarının tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada fenerbahçe bayrağı görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada deniz feneri görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan fener görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Rüyada elinde fener görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada fener almak en karanlık zamanında elinden tutacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el feneri yakmak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada fener balığı görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments