Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz feneri görmek

Rüyada deniz feneri görmek

Rüyada deniz feneri görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada deniz feneri gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Rüyada deniz feneri görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yanlış anlaşılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada fener ışığı görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada fener satın almak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hayatının da kolaylaşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dilek feneri görmek hayırlı bir haber alınacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına tabir olunur.

Rüyada fener almak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada fener alayı görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fenerbahçeyi görmek haneden birinin ayrılacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde fener görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments