Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli birini görmek

Rüyada felçli birini görmek

Rüyada felçli birini görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çıkmaza gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulur.

Rüyada felçli birini gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada yüzün felç olmak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, elin bollaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Rüyada birini felç görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, karanlığın biteceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, rahatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, rahat erileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yüzü felçli görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini felçli görmek ruhunun şifa bulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada başka birini felçli görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments